HELP zieke KINDEREN! Koop een kunststuk!
Geplaatst door admin op October 14 2014 02:26:33
Op zaterdag 1 november om 13:30 uur presenteert RusArt een heel bijzondere expositie die wij graag onder de aandacht brengen.
Uitgebreid Nieuws
Op zaterdag 1 november om 13:30 uur presenteert RusArt een heel bijzondere expositie die wij graag onder de aandacht brengen.

Zelfs in onze rumoerige tijd is het mogelijk om een warme menselijke relatie met elkaar te houden waar liefde, vrede en harmonie centraal staan.

Kunst is daar een prachtig middel voor. Het brengt mensen dicht bij elkaar, staat boven alle politieke commoties en behoort tot de waarden van de mensdom.

Wij, de kunstenaars met verschillende nationaliteiten, afkomstig uit Oekraïne, Rusland, Georgië en andere landen zijn bij elkaar gekomen om deze boodschap over te dragen via onze werken.

De opbrengst van de verkoop van onze kunstwerken gaat naar de parochie in Stuttgart die kinderen van verschillende nationaliteiten uit de landen van de voormalige Sovjet Unie helpt. Deze kinderen zijn ernstig ziek. Vaak zijn dure en gecompliceerde operaties, die alleen in Duitsland kunnen worden uitgevoerd, de enige mogelijkheid voor hen om in het leven te blijven.

Deze unieke expositie zal van 1 november t/m 8 november plaats vinden in een uitzonderlijke locatie in Rotterdam – Podium O950, Ontmoetingsplaats aan de Maas.

Er is een ruime keuze te maken uit unieke werken van hedendaagse kunstenaars.

Kom langs, proef de sfeer, geniet van de kunst, help kinderen!

Informatie:
tel.: 06-261 160 04
e-mail: info@rusart.nl

klik op afbeelding om te vergroten